OVER ONS

MAAK UW VAKANTIE COMFORTABEL


Ons vrijstaande vakantiehuisje is gelegen in de mooie badstad Blankenberge en situeert zich op 'Park Jamboree II', langsheen de mooie polderlandschappen.    Op slechts 250m afstand doet u inkopen in een grote 'Delhaize'-supermarkt (dagelijks geopend in juli & augustus) en bevindt zich het bekende 'Sea Life Center'.  Na 10 minuten wandelen staat u met de voetjes in het malse zand van duinen en strand met zicht op de zee.  Het bruisende stadscentrum ligt op slechts 1,5km wandelafstand (+/- 15 minuten).  

Beach House Blankenberge ligt op slechts 125m vogelvlucht-afstand van duinen, strand en de zee.  U ruikt de heerlijk frisse zeelucht al van bij het ontwaken.  Geniet van uw lekkere kopje vers gezette koffie bij zonsopgang met het mooie lied van meeuwen op de achtergrond.


Ons vakantiehuisje is ideaal voor koppels of kleine gezinnen met max. 2 kinderen.  Er is 1 aparte slaapkamer met tweepersoonsbed.  In de woonkamer kan de sofa in minder dan 1 minuut worden omgebouwd naar een comfortabel bed voor 2 personen.

De keuken is volledig uitgerust met een ruime koelkast en kleine vriezer. Alle kook- en eetgerei is ruimschoots voorzien. Inclusief een oven, wafelijzer en croque-machine.


De knusse badkamer is voorzien van een toilet, wasbak met warm en koud water en een wellness-douchecabine met ingebouwde rugjets, regendouchekop en aparte  handdouche.


U kunt gebruik maken van de mooi aangelegde privé-tuin.  Uw wagen parkeert u vlak aan het huisje en er is een aparte fietsenberging.